Büyüler

Medyum

Tıkla ve Medyum Mesih'i Şimdi Ara: 0532 597 80 79

Medyum sözlük anlamı olarak; ruhötesi deneylerinde, ruhlarla insanlar arasında aracılık ettiğini öne süren kimse demektir. Bu kısa ve anlamlı bir tanımdır. Bir başka tanımda ise medyum; ruhlar alemi ile iletişime geçebildiğini ve ölülerle canlılar arasında iletişim kurabildiğini iddia eden kişidir. Türkçeye Fransızcadan geçen sözcüğün kökeni Latince medium sözcüğüne dayanır.

Yetenek kişinin doğumundan gelen ve kişiye has bir durumdur. Taklit edilemeyen, kopyalanamayan bir beceridir yetenek. Bazı kişiler doğuştan beceri sahibi, yetenekli olmaktadırlar. İyi bir dinleyici olmaktan güçlü çözümler bulmaya kadar her aşama da bir yetenek gizlidir. Yeteneğin varlığı onun keşfedilmesi ile başlamaktadır. Bir kişinin kendisinde bulunan yeteneği keşfetmesi ve onun üzerine gitmesi, kendisini becerisi olan konuda eğitmesi ve geliştirmesi beraberinde başarı ve daha güçlü beceri getirmektedir. Bir işi yapmak değil onu en iyi yapmak yeteneğin temelidir.

Bazı sorunların çözümünün yolu manevi çözümlerden geçmektedir. Bu manevi çözümler için medyumlar önemli ve gereklidir. Medyum ilk olarak yeteneğinin farkına varmalıdır. Bu bazen kendini ve güçlü hislerini keşfetmesi ile olur bazen ise etrafındaki insanların onun üzerinde olan gücün farkına varması, anlaması, sezmesi ile gerçekleşmektedir.

Medyum Mesih ilk olarak kendisinde olan güçlü hislerin farkına varmıştır ardından ise ailesinin de manevi çözümler ile uğraşmasından ötürü ailesindeki kişiler de kendisinde olan güçlü sezgilerin farkına varmışlardır. Önce kendisine, ardından ailesine ve diğer insanlara güçlü hisleri, becerisi ile yardımcı olmak, güçlü çözümler bulmak amacı ile kendisini daha çok araştırmaya, manevi çözümler hakkında eğitmeye ve bilgilenmeye adamıştır. Uzunca bir zaman bu konularda çalışması, araştırmalar yapması onun beceri ve yeteneğini daha fazla körüklemiş ve gücüne başarı ile ulaşmasına olanak sağlamıştır.

Medyumluk kolay, hafife alınacak bir meslek değildir. Medyumluk güçlü sezgi, hislerin yanı sıra güçlü bir iletişim de demektir. Hem insanlar ile hem de ruhani varlıklar ile iletişime geçmeyi gerektirir ve bunu başarı ile gerçekleştiren kişiler medyum olabilmektedir.

Medyumluk genellikle aileden de gelen bir beceridir. Kişinin ailesinin de eski zamanlardan beri manevi çözümler ile uğraşması, güçlü soylarının manevi güçlere karşı güçlü olması medyumun başarısını olumlu etkileyen bir durumdur. Çünkü bu küçüklük çağından beri kişinin medyumluk hakkında bilgi sahibi olarak eğitilerek ve sahip olduğu yeteneğin üzerine gidip onu geliştirerek ilerlemesi demektir.

Büyü, vefk, büyü bozma, gizli ve güçlü ilimler, kuvvetli dua gibi konular oldukça önemli işlemlerdir. Kişinin kendi kendisine yetemediği, kendinin halledemediği noktada başvurduğu çözümler ve yöntemlerdir. Hali hazırda kendi kendisine yetemeyip başvurduğu bu çözümleri uygulayacak insan başvuran insandan daha üstün yetenek ve hislere sahip olmalıdır. Bir medyum kendisinde olan olumlu güçlü hisler, tecrübeler ve deneyimler ile öne çıkıp, başarısına başarı katmaktadır.

Yaşamına dilediğini çekmek isteyen, çözüm bulmaya çabalayan kişi medyuma başvurduğundan onun gücüne ve yeteneğine de başvurmuş olmaktadır. Medyum bunun bilinci ile hareket etmelidir.

Medyum Mesih güçlü ilimler konusunda kendisini küçük yaştan itibaren geliştirmiş ve ilerletmiştir. Doğrusu ve yanlışı ile bu sektörün içerisinde bulunmuş, bu sektörü kabullenmiş ve hem kendisini hem de işlemlerini iyileştirerek var olmuştur.

Güçlü yöntemler, gizli ilimler hem keskin çözümlerdir hem de tehlikeli sonuçlar doğurabilmektedir. Bu noktada medyumun işlemler hakkında dürüstlüğü masum isteklerin ve çözümlerin yanı sıra kara, siyah ve tehlikeli olan işlemler hakkında da detaylı bilgiler verebilecek ve bahsedebilecek olması medyuma kişinin güveni açısından önemlidir. Ayrıca medyumun dürüstlüğü hem kendisine hem sektöre hem de mesleğine artısı olan bir davranış olacaktır.

Medyum Mesih ile oldukça zor olan getirileri olabilecek tehlikeler doğurabilecek fakat sonucunda beklenene ulaşılabilecek çözümler, işlemler hakkında detaylı ve açık bilgilere ulaşabilir, kendisinden işlemlerin detayları hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu noktada açıkça size bahsedeceği her adım oldukça önemlidir ve dikkatli dinlemeniz, anlamanız kararınızı da bu doğrultuda vermeniz beklenendir.

Gerçek Medyum

Gerçek medyum, sahici, önemli ve yeteneklidir. Bilgi ve tecrübesinin yanı sıra medyumun gerçek olması en önemli noktadır. Her sektörde olduğu gibi bu sektörde de kandırmaca, gerçek dışılık ve dolandırıcılık oldukça ön plandadır. Bu güven zedeleyici bir durumdur. Maalesef hem sektöre hem de işlemlere tedirginlik ile yaklaşılmasına da sebep olmaktadır.

Medyumun gerçek olması yeteneklerine ve deneyimlerine bağlıdır. Gerçek bir medyum yeteneklidir çünkü her şey taklit edilse de yetenek ve doğuştan gelen beceri taklit edilemez yalnızca denenebilir fakat bu da bir noktada patlak verip işleri bozacaktır.

Gerçek medyum yeteneği ve güçlü sezgisi ile öne çıkmaktadır. Konuşmalarından, verdiği bilgilere, işlemler hakkında sizi aydınlatmasından, deneyim ve tecrübelerine, aldığı eğitimlerden çalışmalara kadar her nokta medyumun gerçekliğinde önemlidir.

Medyum Mesih ailesinden gelen güçlü sezgilerin yanı sıra kendisine kattığı her güçlü deneyim ve tecrübe ile öne çıkmaktadır. Yaptığı araştırmalar ile kendisini geliştirmesi var olan yetenek ve güçlü sezgi becerisine kattığı olumlu etkenlerdir.

Çıkmaz sokakların, bataklıkların, sorunların getirdiği boğuşma, sıkışıklıktan kurtulmak için Medyum Mesih size yol gösterip, yardımcı olacaktır. Bu yardımı kendisinin insanlara yardımcı olma içgüdüsü ile yola çıktığı ilk zamanlar ve bu doğrultuda attığı her başarılı adım sayesinde gerçekleştirebilmektedir. Medyum Mesih ile iletişime geçip şu işlemler hakkında detaylı bilgi sahibi olup, edindiğiniz bilgiler ışığında karar verip işlemler başlatabilirsiniz;

  • Aşk duası, Aşk Vefki, Aşk Büyüsü,
  • Geri Döndürme Duası, Geri Döndürme Vefki, Geri Döndürme Büyüsü,
  • Geri Getirme Duası, Geri Getirme Vefki, Geri Getirme Büyüsü,
  • Bağlama Duası, Bağlama Vefki, Bağlama Büyüsü,
  • Evlilik Büyüsü, Evlilik Vefki,
  • Süryani Büyüsü, Kabala Büyüsü, Yahudi Büyüsü, Papaz Büyüsü,
  • Adet Kanı Büyüsü,
  • Sabun Büyüsü,
  • Kısmet Açma Büyüsü.

Misyonumuz

Bu işlemlerin en başından beri yola bir misyonu ve vizyonu olarak çıkan Medyum Mesih güçlü sezgilerini ve yeteneklerini yalnızca insanlara iyi gelmek, onlara yardım etmek için kullanmak için çalışmaktadır.

Çaresiz hissetmek ve bu çaresizliğin getirdiği daha büyük sorunların, sıkıntıların pençesinden kurtulamamak zordur, boğucudur ve yaşamın bütün renklerinin kaybolmasıdır. Bu noktada yaşamın yeniden canlanması, kişinin isteklerini yaşayarak ömrünü geçirebilmesi, çaresizliğin yerini güçlü çarelerin ve çözümlerin alması için Medyum Mesih çabalayacağını ve insanlara bu konular ışığında yardım etmeyi önemsemektedir.

Vizyonumuz

Medyum Mesih bunca zamandır sürdürdüğü başarılı varlığı ve yardımcı olduğu birçok insan, sorun, sıkıntılar için oldukça memnundur. En başından beri insanların sorunlarına yardımcı olmak için var olan ve bunca zamandır bu noktada çalışmalarını sürdüren medyum ileride de dönüp baktığında daha fazla insana daha fazla dert ve sıkıntıya çözüm bulduğunu görmeyi dilemektedir. Aynı zamanda da çalışma alanını daha geniş tutmayı hedefleyen Medyum Mesih hem uluslararası hem de yurt içinde daha fazla kişinin yaşamına güçlü ilimler ile dahil olmayı istemektedir. Gücünü ve yeteneğini her şeyden önde tutan Medyum Mesih bu var olan becerilerini daha fazla geliştirmeye çalışma ve araştırma alanına hiç ara vermeden hep üzerine koyarak hem daha fazla kişiye ulaşmaya hem de daha fazla yeteneğini keşfetmeyi bekleyen kişiye de yardımcı olmaya çalışmaktadır.

Tıkla ve Medyum Mesih'i Şimdi Ara: 0532 597 80 79

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Uzun bir süredir ailemle sorunlar yaşıyordum birlikte olduğum birisi vardı benim onunla görüşmeme izin vermiyorlardı ama ben seviyordum uzun bir süredir de birlikteliğimiz vardı ama istemiyorlardı ne yaptıysam ne kadar konuştuysam olmadı ama ben artık sevdiğim adamla evlenmek istiyordum son bir çarem kalmıştı ve onu yapmaya karar verdim ve internette araştırma yapmaya başladım internetten Medyum Mesih hocamı buldum ve hocama derdimi anlattım hocam da sağolsun ki bana yardımcı olaleceğini ve gerekli işlemleri yapacağını söyledi inandım hocama ve yapacağı işlemler için benden yapmam gereltiğin söylediği bir kaç şey oldu basit kolay şeylerdi bende hocamın dedikleri doğrultusunda yapmam gerekenleri yaptım ve işlemlere başladı 21 gün süren bir işlem oldu ve hocam yaptığı işin üstünde duruyordu gerçekten kendisi güveniliri bir hoca ve 21 günde işlemi bitirdi ve işlem bittikten sonra ailemin onayını aldım nasıl oldu nasıl gelişti bilmiyorum ama Medyum Mesih hocam sayesinde mutlu oldum allah sizden razı olsun hocam herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar iyi günler

  2. Merhabalar herkese ben Almanyadan yazıyorum 3 yıldır burda yaşıyorum evlendim burda vatandaşlık aldım 2 yıldır evliyim eşimle aramızda hiç bir sorun yokken bir anda beni bırakıp gitti sebebibi bilmiyordum ne yapacağımı da bilmiyordum ama ne olursa olsun geri dönmesini istiyordum çok aradım mesaj attım iş yerine gittim ama hiç bir şekilde görüşemiyorduk telefonlarımı açmıyordu iş yerinden de ayrılmıştı ne yapacağımı bilemiyordum burada aynı iş yerinde çalıştığım arkadaşım bana Medyum Mesih hocayı önerdi ve hocamı aradım hocam bana 14 gün içerisinde eşimi geri döndürebileceğini söyledi ve çalışmaya başladık işlem süresince hocam benimle çok iyi ilgilendi ve yaptığı işin üzerinde duruyordu 14 gin bittikten sonra bir an da eşim çıktı ve bana geri geldi çok pişman olduğu her halinden belliydi ama sebebibi halen bilmiyordum ama çok şükür Medyum Mesih hocam sayesinde eşim bana gerdi döndü herkese tavsiye ediyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu