Gerçek Medyum Yorumları

Medyum Alemşah Hoca

Tıkla ve Medyum Muhammed El Ziyad'ı Şimdi Ara: 0532 215 68 88

Manevi yöntem uygulamaları ve gizli ilim öğretileri herkes tarafından hakim olunan alanlar olarak görülmemektedir. Medyumlar bu alanlara hakim olan kişiler olarak görülmektedir.

Medyum Alemşah Hoca Kimdir?

Medyum Alemşah Hoca ismini, bu ismin ardındaki tecrübeleri ve yetkinlikleri açığa çıkarttık. Araştırmamız dahilinde medyumun kimliği, işlemleri, alanları, çalışmaları kapsamında ulaştıklarımızı yazımızda aktardık.

Medyum Alemşah Hoca Biyografisi

Medyum Alemşah Hoca hakkındaki araştırmamız dahilinde öncelikle medyumun 1989 Adıyaman doğumlu olduğu ulaştığımız ilk kişisel bilgidir. 1996 yılında ailesi ile birlikte İzmir’e yerleştiklerinden ve burada okul eğitimini tamamlamasının ardından farklı bir alana kafasını çevirdiğinden bahsetmektedir. Parapsikoloji yeteneklerini tesadüfen yolunun denk geldiği bir hocadan aldığı eğitimler ile geliştirdiğinden de bahsetmektedir. Medyum hoca ile birlikte ilk işlemlerine 2010 yılında başladığından o tarihten itibaren de zamanla uzmanlaştığı farklı alanlar ile sektörde yer aldığını eklemektedir. Bakım çalışmaları ve kişiye özel olarak hazırladığı gizli ilim öğreti çalışmaları ile kendisini uzmanlaştığından da bahsetmektedir.

Medyum Alemşah Hoca Yorumları

Medyum Alemşah Hoca hakkındaki yorumları da incelediğimiz taktirde kişiler medyumdan aldıkları desteğin büyü işlemleri olduğu, papaz büyüsü, kişiye özel olarak hazırlanan aşk büyüsü işlemleri olduğu yazılanlardandır.

Medyum Alemşah Hoca Şikayetleri

Medyum Alemşah Hoca hakkındaki araştırmamıza dahil ettiğimiz şikayet yorumlarını incelediğimizde kişiler medyumun çalışma alanının yalnızca büyü işlemleri çerçevesinde geliştiğinden, bu büyü işlemlerine uzak duran sıcak bakmayan kişilerin de dolayısıyla medyum ile anlaşamadıkları en çok yazılanlardandır.

Tıkla ve Medyum Muhammed El Ziyad'ı Şimdi Ara: 0532 215 68 88

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Daha önce sorunumla kaynakla birkaç isimle daha çalıştım fakat fayda göremedim.öncelikle problemim dört yıllık ilişkimde ortada hiçbirşey yokken terk edilmek. herşey güzel giderken birden beni her yerden engelledi iletişimi komple kopardı kiminle konuştuysam bana çözüm bulamadı. Tavsiye üzerine Medyum Muhammed El Ziyad Hoca ile tanıştıktan sonra anladım ki çalıştığım isimler düzenbazmış. Her neyse Muhammed El Ziyad Hocam bakım yaptıktan sonra izliyeceğimiz yolu söyledi. anlattı ve şartlarının bulunduğunu söyledi. Şartlarını anlattıktan sonra işkemlere başladık. Daha öncesinden bi gelişme göremediğimden Muhammed El Ziyad beye de çok inanmıyordum açıkçası. Ama kendisi gün geçtikte ön yargılarımı kırdı ilk önce engeli kaldırdı mesaj attı daha sonra aradı görüşmek istedi ve bu süre 21 günü geçmedi. Medyum Muhammed El Ziyadten Allah razı olsun teşekkür ederim hocam.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu