Gerçek Medyum Yorumları

Medyum Vusal

Tıkla ve Medyum Muhammed El Ziyad'ı Şimdi Ara: 0532 215 68 88

Kişiler medyumları önce isimleri ile tanır ve bilirler. Asıl tercih etme sebepleri ise uzmanlık alanları, işlemleri, başarıları ve ilgilendikleri farklı ilimlerdir.

Medyum Vusal Kimdir?

Medyum Vusal ismini araştırmamız içerisinde aldık ve medyumun kimliğini açığa çıkarttık. İşlemleri, ilimleri, uzmanlıkları, ilgi duymaya başladığı yaşı, ailesi hakkındaki ulaştıklarımızı da yazımızda sizlere aktardık.

Medyum Vusal Biyografisi

Medyum Vusal hakkındaki araştırmamız dahilinde öncelikli olarak Yahudi kökenli bir aileden geldiği bilgisine ulaştık. Medyum 1993 Mersin doğumlu olduğu bilgisi de medyumun hakkında direkt ulaştıklarımızdandır. Uzman Yahudi papazlardan aldığı gizli ilim eğitimleri kapsamında kendisini geliştirdiğinden bahseden medyum manevi yöntem uygulamalarında öncelikle bir izleyici olarak yer aldığını ve uzun yıllar işlemleri gözlemlediğini de kendisi hakkında eklemektedir. Medyum büyü konularında aldığı eğitimler ile araştırmalarını tamamladığından da bahsetmektedir.

Medyum Vusal Yorumları

Medyum Vusal hakkında yapılan yorumlar içerisinde kişiler medyum ile çalıştıkları kendisinden aldıkları işlemlerin büyü yöntemi işlemleri olduğu özellikle ise aşk ve bağlama büyülerinde medyum ile çalıştıklarından bahsetmişlerdir.

Medyum Vusal Şikayetleri

Medyum Vusal hakkında yapılan şikayet içerikli yorumlarda kişiler medyumun hakkındaki şikayet yorumlarının kendisini araştırırken ilk dikkat çeken nokta olduğu ve bunun da medyum hakkında güvensizlik gerçekleştirdiğini yazmışlardır.

Tıkla ve Medyum Muhammed El Ziyad'ı Şimdi Ara: 0532 215 68 88

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Merhaba ben Derya sevdiğim adam başkasıyla evlendi 1 yıl sürmeden boşandı yaklaşık 2 aydır sürekli görüşüyoruz beni sevdiğini aşık olduğunu söylüyor fakat ciddi bir adım atmak istemiyormuş sanki ben yıllardır onu beklemiyormuşum gibi.Başka dolandırıcı işini yapmayı bilmeyen kendini hoca gösteren çok insana paralar döktüm ama bir sonuç alamadım.Komşumuza anlattım Muhammed El Ziyad diye hoca var dediler araştıra araştıra buraya kadar geldim ve kendisi ile bağlama işlemine başladık bana şaka gibi geliyordu diğer tanıştığım medyumlarla alakası yoktu beni arayıp bilgilendirmesi resim ve fotoğraf paylaşması güven veriyordu.Dediği oldu gerçekten şu an ciddi düşünmeyen adam bir anda değişti ailemle tanışmak istediğini söyledi hayretler içerisindeyim teşekkür ederim.Muhammed El Ziyad hocam emeğinize ağzınıza sağlık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu