Gerçek Medyum Yorumları

Medyum Bahar Hoca

Tıkla ve Medyum Muhammed El Ziyad'ı Şimdi Ara: 0532 215 68 88

Medyumlar gizli ilimler ve manevi yöntemlerde öne çıkan isimlerdir. Kendilerini bu herkes tarafından bilinmeyen alanlarda güçlendirerek uzmanlık elde ettikleri bilinmektedir.

Medyum Bahar Hoca Kimdir?

Medyum Bahar Hoca ismini de tıpkı diğer medyum isimlerini araştırdığımız doğrultuda radarımıza aldık. Medyumun kimliği, ilimleri hakkında edindiğimiz bilgileri de yazımızda sizlere aktardık.

Medyum Bahar Hoca Biyografisi

Medyum Bahar Hoca ismini araştırdığımız süreçte öncelikli olarak medyumun 1989 İzmir doğumlu olduğu bilgisine ulaştık. Medyum İzmir’de uzun yıllar bulunduğundan, küçük yaşta annesini kaybetmesinin ardından da kendisini anneannesinin büyüttüğünden bahsetmektedir. Medyum zamanla farklı çevreler edinerek ailesindeki kadınlardan kendisine gelen güçlü psişik hislerin de farkına vararak gizli ilimlere ilgi duyduğundan bahsetmektedir. Tarot açılımı, yıldızname bakımı, su ve melek falı işlemleri ile kendi güçlerini ve hislerini kuvvetlendirdiğinden bahseden medyum olumlu sonuçlar alarak işlemlerine devam ettiğini de kendisi hakkındaki bilgilere eklemektedir.

Medyum Bahar Hoca Yorumları

Medyum Bahar Hoca hakkında yapılan yorumlar içerisinde kişiler medyuma direkt olarak ulaştıklarını, kendisinden ilişkileri içerisinde destek aldıklarını, yıldız haritası, yıldızname, doğum haritası gibi bakımlar yaptırdıklarını yazmışlardır.

Medyum Bahar Hoca Şikayetleri

Medyum Bahar Hoca hakkında yapılan şikayet içerikli yorumlarda kişiler medyum hakkında detaylı ve güvenilir bilgilere ulaşmakta zorlandıklarını, kendisine de kişisel bilgilerinin sorulabileceği bir iletişim kaynağının olmadığını belirtmişlerdir.

Tıkla ve Medyum Muhammed El Ziyad'ı Şimdi Ara: 0532 215 68 88

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Selam ben sude 3-4 hafta önce evlenmek üzere olduğum adam benden soğuduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi.Bir anda benden iletişimini kesti günlerce ulaşmaya çalıştım peşinden koştum, en sonunda ortak arkadaşlarımızdan eski sevgilisiyle barışmak için başka şehire gittiğini öğrendim.Bir sürü çözüm yolu aradım gitmediğim falcı,hoca kalmadı. En sonunda teyzemin tavsiyesi üzerine Muhammed El Ziyad adında hocaya ulaştım başka hiç inancım yoktu başka sitelerde çok fazla tuzağa düşen insan görmüştüm korkuyordum açıkcası.Ama muhammed hocayla konuşmaya başladıktan sonra bana öyle bir güven verdi ki iletişimi hiç kesmedi önce nasıl bir yol çizeceğimizi anlattı bana her soruma geri döndü sürekli telefonla konuştuk,işlemi yapmamız üzerinden 4 gün geçti gecesinde bana eski sevgilimden aramalar gelmeye başladı, 1 hafta geçtikten sonra hediyeler,kapıma gelmeler şimdi hala peşimden koşturuyorum kendisini.Allah Muhammed hocadan binlerce kez razı olsun iyi ki tanımışım kendisini bundan sonra her türlü derdimde tek güveneceğim insandır,kesinlikle her konuda fırsat vermelisiniz gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu