Gerçek Medyum Yorumları

Medyum Ali Seydi

Tıkla ve Medyum Muhammed El Ziyad'ı Şimdi Ara: 0532 215 68 88

Medyumlar farklı ilimler kapsamında ilgisi ve bilgisi bulunan bu alanlar içerisinde uzmanlaşan isimler olarak görülmektedirler.

Medyum Ali Seydi Kimdir?

Medyumların öncelikle isimleri ardından ise bu isimlerinin ardında yatan tecrübeler kendilerini tercih ediş sebepleridir. Medyum Ali Seydi ismini de araştırarak medyum hakkında ulaştığımız sonuçları yazımızda sizlere aktardık.

Medyum Ali Seydi Biyografisi

Medyum Ali Seydi hakkındaki araştırmamız dahilinde öncelikle kendisinin Süryani asıllı isimler arasında yer aldığı bilgisine ulaştık. Medyum küçük yaştan itibaren gizli ilim öğretileri üzerine duyduğu ilgisi ile kendisini geliştirdiğinden, zamanla bu süreci daha da profesyonelleştirerek büyük çalışmalara imza attığından bahsetmektedir. Uzman gizli ilim öğreticileri tarafından aldığı eğitimleri Fas ve Mısır’da geliştirdiğinden ardından ülkesine görerek daha fazla kişiye işlemleri ile ulaştığından bahsetmektedir.

Medyum Ali Seydi Yorumları

Medyum Ali Seydi hakkında yapılan yorumlar içerisinde kişiler kendisinden aldıkları desteğin büyüler işlemleri kapsamında olduğunu, aşk ve bağlanma büyüsü hakkında aldıkları hizmetler vasıtası ile medyumu tanıdıklarını yazmışlardır.

Medyum Ali Seydi Şikayetleri

Medyum Ali Seydi hakkında yapılan şikayet içerikli yorumlar çerçevesinde kişiler medyum hakkında güvenilir bilgilere ulaşma sürecinin kolay olmadığını, medyum hakkında detaylı bilgilere ulaşamadıklarını yazmışlardır.

Tıkla ve Medyum Muhammed El Ziyad'ı Şimdi Ara: 0532 215 68 88

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Merhaba ben bundan bir süre önce tek başıma yaşamaya başladım.Halam oldum olası annemi sevmez hep bizle uğraşırdı,tek başıma yaşamaya başladıktan sonra evde garip garip sesler duyuyordum,masada koltukta duran şeyler kendi kendine yere düşüyordu.Annemi arayıp anlattım aile evine geri dönmek zorunda kaldım psikolojim çok bozulmuştu,yataktan kalkamıyordum sürekli üstümde bir ağırlık vardı,herkese anlatıyorduk ama bir türlü çözüm bulamıyorduk,sonra köyden bir teyze Allah kendisinden razı olsun beni Muhammed El Ziyad hocayla tanıştırdı,başlarda hiç istemeyerek zorla mesaj attım.Ama benimle o kadar iyi konuştu ki ilk konuşmadan içimi rahatlattı.Halamın iyi yerlere gelmemi istemediği için benim evime yazı yaptığını söyledi bunun üzerine tek tek bana yapmam gerekenleri olacak şeyleri söyledi benimle 1 gün olsun iletişimi kesmedi en çok bana bu güven verdi.Dediklerini harfi harfine yaptım aradan 3 gün geçtikten sonra kendimi kuş gibi hissetmeye başladım çok rahatlamıştım,ailemde bende sonunda rahat bi nefes alabildik 1 hafta sonra da kendi evime geri dönebildim.Bunların hepsi Muhammed El Ziyad hoca sayesinde oldu Allah kendisinden binlerce kez razı olsun.İyi ki bir şekilde ulaşmışım kendisine de akrabalarımın ne kadar ikiyüzlü olduğunu bir kez daha sayesinde görebildim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu