Gerçek Medyum Yorumları

Medyum İranlı Ensar Hoca

Tıkla ve Medyum Muhammed El Ziyad'ı Şimdi Ara: 0532 215 68 88

Medyumları uzun ve detaylıca bir süreç içerisinde güvenilir ve birincil kaynaklar da vasıtası ile araştırarak ulaştığımız sonuçları yazılarımız vasıtası ile sizlerle paylaşıyoruz.

Medyum İranlı Ensar Hoca Kimdir?

Medyumlar kökenleri, geldikleri güçlü bağlar, ailesinin ve kendi bireysel sahip olduğu ilim öğretileri, araştırmaları gibi birçok nokta ile öne çıkmaktadırlar. Medyum İranlı Ensar Hoca ismini de bu noktalara dikkat ederek araştırdık.

Medyum İranlı Ensar Hoca Biyografisi

Medyum İranlı Ensar Hoca ismi kendi sektör içerisinde kullanmayı seçtiği adından da anlaşılacağı üzere kökenleri İran ve çevresine dayanan bir medyumdur. İran kökenli bir aliden geldiğinden bahseden medyum ailesinin içerisinde güçlü hislere ve öngörülere sahip kişiler tarafından büyütüldüğünden bahsetmektedir. Güçlü aile kökenlerinin ve bu kökenlerin sağlamış olduğu gizli ilim öğretilerinin çevresinde büyüdüğünden bahseden medyum cefr, ilmi ledun, havas, hüddam gibi farklı ilimlerin öğretilerine sahip olduğu kendisi hakkındaki bilgilere eklemektedir.

Medyum İranlı Ensar Hoca Yorumları

Medyum İranlı Ensar Hoca hakkında yapılan yorumlar içerisinde kişiler kendisinden aşk, bağlama vefki işlemleri dahilinde hizmet aldıklarını, medyum ile bu çalışmalar kapsamında en sık iletişime geçtiklerini belirtmişlerdir.

Medyum İranlı Ensar Hoca Şikayetleri

Medyum İranlı Ensar Hoca hakkında yapılan şikayet içerikli yorumlar içerisinde kişiler medyumun hakkındaki bilgilerin kendi şahsi internet sitesinde yazmıyor olması, medyum hakkındaki bilgilere zor ulaşılabiliyor olmasından bahsetmişlerdir.

Tıkla ve Medyum Muhammed El Ziyad'ı Şimdi Ara: 0532 215 68 88

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Selamın aleyküm arkadaşlar benim17 yıllık bir ilişkim var eşim ile aşk evliliği yaptık ve gayet güzel giden bir evliliğimiz vardı fakat eşim bu son6 aydır olduğu gibi davranmıyor normalde hiç dile getirmediğimiz mevzuları çok ileri sürükleyerek inanılmaz kavgalar çıkartıyor ve bu son 1 haftadır ayrı uyuyoruz bu durumu düzeltmek için bir çok kez konuşmak istedim fakat nafile hiçbir işe yaramadı bunun üzerine internette araştırmalar yapmaya başladım yaptığım araştırmalar sonucunda medyum muhammed el ziyad hocamı buldum ve iletişime geçtim ve durumu anlattım hocam beni dinledi ve bana bu sorunu çözebileceğini söyledi benimde isteğim üzerine işlemlere başladık işlemler boyunca benimle iletişimi hiç kesmedi işlemler tamamiyle olup bittikten sonra eşim ile aramda hiçbir sorun kalmadı Allah sizden razı olsun hocam

  2. Merhaba ben yıldızı çok düşük bir insanım biri ne kadar güzelsin dediği an yataklara düşüyorum.Bir tane çok kıskanç bir arkadaşım vardı ama bir türlü uzaklaşamıyorduk birbirimizden bana çok zarar veriyordu,sürekli o ne zaman bana iltifat etse bir şeyime güzel dese üstümde ağırlık hissediyordum bana çok fazla göz değirdiğini o zaman anlamıştım.Durumu anneme anlatınca beni direkt Muhammed El Ziyad hocaya yönlendirdi.Ben de bu tür hoca işlerinden çok korkardım hep geçiştirdim ama en sonunda ulaşmaya karar verdim.Durumu anlatınca el birliğiyle halledebileceğimiz bir durum olduğunu söyledi.Hocam sağolsun bana hep yazdı üstüme düştü dediklerini yaptıktan sonra kendime geldiğimi hissettim yıldızım yükseldi,auram kendine geldi çevremdekiler bile yüzümün parladığını görüyordu.Allah senden bin kere razı olsun hocam sayende kendimi kuş gibi hissediyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu