Gerçek Medyum Yorumları

Medyum Bilal Erdem

Tıkla ve Medyum Muhammed El Ziyad'ı Şimdi Ara: 0532 215 68 88

Medyumlar hakkında her yazımız dahilinde detaylı bir araştırma gerçekleştirmekteyiz. Medyumların haklarında merak ettiğiniz her bilgiye yazılarımızda ulaşabilirsiniz.

Medyum Bilal Erdem Kimdir?

Medyum Bilal Erdem hakkında yaptığımız araştırmamız dahilinde medyumun kimliği, gizli ilim öğretilerinde uzmanlaştığı alanlar, manevi yöntem uygulama işlemleri, kimliği, ilgilendiği alanlar kapsamında ulaştığımız sonuçları yazımızda sizlere aktardık.

Medyum Bilal Erdem Biyografisi

Medyum Bilal Erdem ismini araştırdığımızda ulaştıklarımızdan birisi ailesinin uzun yıllar nesillerce gizli ilim öğretilerini araştırmış, farklı dillerdeki yazıtları aile kütüphanesine katmış, çeşitli araştırmalar ile manevi yöntemlerde uzmanlaşmışlardır. Ailesinin de sahip olduğu ilmi bilgiden dolayı ilk dini eğitimlerini aile içerisinde büyük dedesinden aldığı bilgisine ulaştık. Medyum kendisi hakkındaki bilgiler dahilinde Aydın doğumlu olduğundan da bahsetmektedir. Hristiyan bir ailenin en küçük çocuğu olduğunu da kişisel bilgileri dahilinde belirtmektedir.

Medyum Bilal Erdem Yorumları

Medyum Bilal Erdem hakkında yapılan yorumları incelediğimiz süreç içerisinde de kişiler kendisinden en sık olarak büyü ve ritüel işlemlerinde destek aldıklarını, bu işlemlerin ise genel olarak ilişkilerini olumlama yöneliminde olduğunu, medyumun bu kapsamda hizmet verdiğini yorumlarında yazmışlardır.

Medyum Bilal Erdem Şikayetleri

Medyum Bilal Erdem hakkında yapılan şikayet içerikli yorumlar dahilinde ise kişiler en sık olarak medyumun direkt kendisine ulaşmanın, kendisi ile birebir iletişime geçerek bu iletişim kanalını sağlıklı biçimde sürdürmenin zor olduğunu, medyuma ulaşmak konusundaki sıkıntılarını şikayetlerinde belirtmişlerdir.

Tıkla ve Medyum Muhammed El Ziyad'ı Şimdi Ara: 0532 215 68 88

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Merhaba arkadaşlar benim6 yıllık bir ilişkim var sevgilim ile çok iyi anlaşıyoruz adeta bir elmanın iki yarısı gibi fakat sevgilim bu son 9 aydır durmadan benimle tartışıyor en ufak tartışmalarda bile çok şiddetli kavgalar ediyoruz Bu durumu düzeltmek için hediyeler aldım çiçekler fakat nafile hiçbir işe yaramadı bunun üzerine internette araştırmalar yapmaya başladı yaptığım araştırmalar sonucunda medyum muhammed el ziyad hocamı buldum iletişime geçtim bana bu sorunu çözbileceğini söyledi İlk başta önyargı olsam da denemek istedim benim de isteğim üzerine işlemlere başladık işlemler boyunca benimle iletişimi hiç hiç kesmedi işlemler tamamıyla olup bittikten sonra sevgilimle aramda hiçbir problem kalmadı Allah sizden razı olsun hocam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu